El próxim 18 d’octubre en Shinnosuke Nohara, de la classe dels girasols, tornarà a parlar en català a la pel·lícula Shin Chan: El Superheroi.

Shin Chan: El Superheroi als cinemes en català

La distribuïdora Luk internacional ha confirmat a través de la xarxa social X el doblatge en català de la nova pel·lícula de Shin Chan. El 18 d’octubre serà la data d’estrena als cinemes de la pel·lícula Shin Chan: El Superheroi. Després d’anys i panys reclamant que la família Nohara havia de recuperar el català per fi aquest 2024 ho tornarà a fer… i per partida doble! A més a més de l’estrena del film, en el passat saló del còmic l’editorial ECC va confirmar que editarà el manga de Shin Chan en català.

Luk International ho ha tornat a fer!

Shin Chan: El superheroi és la primera pel·lícula de la sèrie en arribar en 3DCG. Sota la direcció de Hitoshi One, el film tindrà una duració de 90 minuts. És el segon cop que Luk International i Alfa Pictures, que al juny portarà el film del Detectiu Conan, estrenaran als cinemes una pel·lícula anime doblada al català. La primera va ser Doraemon: El nou dinosaure d’en Nobita, que va arribar el 10 de novembre de 2023.

Shin chan està jugant a casa quan una misteriosa llum cau sobre ell, concedint-li estranys superpoders sense que ell ho sàpiga. Al mateix temps, una llum fosca cau sobre un noi amb qui s’havia trobat en Hiroshi al carrer. Dos enviats del Comitè Internacional de Poders Psíquics de Saitama expliquen als Nohara que la llum blanca ha convertit el seu fill en l’elegit d’una antiga profecia i que s’haurà d’enfrontar al malvat que es va crear amb la llum fosca. Mentre una misteriosa organització recluta al malvat, en Shin chan haurà d’aprendre a controlar els seus poders per fer front a una amenaça que podria destruir tot el món. Aconseguirà sortir victoriós?

Al Japó la pel·lícula de Shin Chan es va estrenar el 4 d’agost de 2023 i poc més d’un any després arribarà a les sales de cinema de Catalunya. La sèrie creada per Yoshito Usui compta amb un total de 31 pel·lícules, de les quals només 19 es poden veure en català. Afortunadament, aquesta última, que arribara als cinemes a la tardor, sí ho estarà.