El Detectiu Conan: The Million Dollar Pentagram arriba a l’estiu distribuïda per Alfa Pictures amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Un nou cas pel Detectiu Conan arriba el 28 de juny en català!

Alfa Pictures ha confirmat la data d’estrena de la vint-i-setena pel·lícula del Detectiu Conan a través de la xarxa social “X”. El pròxim 28 de juny El Detectiu Conan haurà de resoldre un nou cas a la pantalla gran. El nom oficial, a l’espera de la traducció del títol en català, és Detective Conan: The Million Dollar Pentagram.

Conan, una aposta segura en català.

A la pàgina web d’Alfa Pictures es confirma que una vegada més la pel·lícula comptarà amb doblatge en català, que tan bé ha funcionat amb les darreres pel·lícules del jove detectiu. A més de la versió en català, la pel·lícula també s’estrenarà en versió original subtitulada en castellà.

La sèrie anime de El Detectiu Conan es pot veure actualment pel Canal Sx3 de Televisió de Catalunya. Més de 1.000 casos resolts en català i la xifra no para de pujar cada dia. D’altra banda, el seu manga, publicat per l’editorial Planeta Cómics, compta amb un total de 15 volums publicats i es pot llegir en català de manera intermitent.

Alfa Pictures Conan

La història té lloc la ciutat portuària de Hakodate. Al tast visual, en Heiji Hattori i la Kazuha Toyama es miren fixament amb les galtes enrojolades. A sobre hi ha el rival mortal d’en Heiji, Kid el lladre, que té comptes pendents amb en Conan, somrient sense por.

Kaito Kid “robarà” el protagonisme a en Conan

Uns dels personatges més enigmàtics de la sèrie original de Gosho Aoyama farà acte de presència en aquesta nova entrega. I ho farà com l’enemic a abatre. Kaito Kid amenaça en robar les dues espases Higashikubo Eiryu i en Conan i el seu amic Heiji Hattori ho intentaran impedir. Kaito Kid contra en Conan. Qui sortirà vencedor d’aquest duel d’alta volada?

Cartell promocional Conan

En els pròxims mesos s’espera que la distribuïdora doni més detalls sobre quins cinemes estrenaran la pel·lícula en català. Així mateix, els fans del petit detectiu ja esperen ansiosos que es publiqui el seu tràiler amb el doblatge en català.