L’abril ja és aquí i per tant toca fer un repàs a tots els mangues i còmics en català que arriben a les llibreries aquest mes.

Novetats manga en català d’abril

novetats manga català abril

La llista completa de mangues i còmics és la següent:

  • Adolf 1 (Novetat)
  • Detectiu Conan 16
  • Bola de Drac Z Anime Forces especials d’en Ginew 3
  • My Hero Academia 38
  • Mazinger Z 2
  • Guardians de la Nit 17
  • Jujutsu Kaisen 17
  • Naruto Jump Remix 1 (Novetat)
  • Berserk 6
  • Radiant 1, 2 (Novetat)

Novetats Norma Editorial

Norma Editorial publica el pròxim divendres 5 d’abril tres novetats dins del seu catàleg de manga en català. El títol més destacat és el segon volum de la sèrie Mazinger Z de Go Nagai, llicència que es va anunciar el passat 25 de gener i que ja compta amb un primer volum publicat el mes passat. Les sèries Guardians de la Nit i Jujutsu Kaisen segueixen a un ritme vertiginós publicant-se cada mes i aquesta vegada ens arriben els volums 17 de cadascun d’ells.

La data de sortida de volums tan esperats com Death Note 3, Sakura la caçadora de cartes 2 o Evangelion 5 continua sent un misteri. S’espera que acabin arribant en els pròxims mesos però, de moment tocarà tenir una més de paciència.

Novetats Planeta Cómics

Planeta Cómics presenta 5 novetats de manga en català aquest mes d’abril. A partir del dimecres 3 d’abril tindrem disponible a les botigues especialitzades en manga el volum 3 de Bola de Drac Z: Les forces especials d’en Ginew, el volum 16 del Detectiu Conan, el 38 de My Hero Academia i com a novetat, el primer volum d’Adolf. Aquesta nova llicència en català de la mítica obra d’Osamu Tezuka, anunciada al passat Saló del Manga, comptarà amb un total de 5 volums. A diferència de la versió en castellà, la catalana serà una edició rústica amb solapes i tindrà un preu de 9,95€ en comptes de 9,50€.

Naruto en català per partida doble!

I a partir del dimecres 17 d’abril podreu tenir a les vostres mans la nova edició Remix de Naruto, un dels grans shonen de la història creat per Masashi Kishimoto.

El seu llançament coincideix amb l’emissió de Naruto amb doblatge català al SX3. Els fans del ninja amb nom d’ingredient de Ramen ja poden gaudir-lo per partida doble i amb una versió del manga més actualitzada. I el més important, en català.

Novetats Panini Manga

Panini Manga continua publicant volums de l’obra per excelencia de Kantaro Miura en català i aquest mes toca el torn al volum 6. El seu llançament està previst pel dijous 25 d’abril, tres dies després de Sant Jordi, i tindrà un preu de 16,99€.

berserk 6

Després que en Guts abandoni la Banda del Falcó, en Griffith ofèn greument el rei de Midland, que decideix empresonar-lo i condemnar-lo a cruels tortures mentre l’exèrcit de la nació s’acarnissa amb els seus homes. Un any més tard, els pocs supervivents miren de sobreviure a l’exili sota el comandament de la Casca. En assabentar-se dels rumors, en Guts reapareix davant dels seus antics companys just a temps per repel·lir l’atac d’un esquadró d’assassins. Poc després, la Casca i ell se sinceren, es perdonen i aprenen a confiar l’un en l’altre. Després de rescatar en Griffith, en Guts i els altres aconsegueixen desfer-se d’un grup de letals assassins Bakiraka a les clavegueres de la capital i fugir… Fins que l’aïrat sobirà ordena als Cavallers del Gos Negre, liderats pel despietat Wyald, que els persegueixin i els aniquilin!

Novetat Editorial Base

Tot sembla indicar que aquest mes serà “Radiant”. L’editorial Base publicarà finalment el manga francès de Tony Valente aquest mes d’abril. Això és el que se’n pot extreure de les seves respostes a un enfilall de X, conegut abans com a Twitter, en el que respon al perfil de ComiCat que “després de Setmana Santa” arribarien els dos primers volums. Sembla que així es posa punt final a un serial que va començar el passat mes de febrer, primera data oficial que es va donar.