Mazinger Z se suma així a la línia de manga en català de Norma Editorial que sortirà previsiblament al març.

La nova llicència de Norma Editorial és Mazinger Z

Aquesta setmana Norma Editorial ha anunciat, a través de les seves xarxes socials, 5 novetats manga cada dia. Després de presentar 3 còmics en castellà els dies anteriors, aquest dijous 25 de gener ha estat el torn, per fi, d’una nova llicència de manga en català.

Punys fora!

Mazinger Z de Go Nagai, un clàssic entre els clàssics, arriba per primera vegada en català en una edició col·leccionista de 3 volums. Juntament amb la imatge de la nova llicència, Norma Editorial també ha compartit la seva data de llançament, que s’espera que sigui pel març d’aquest mateix any. Es desconeix encara el seu preu i si sortiran de cop o de manera esglaonada, com ja ens ve acostumant l’editorial. Esperem que a mesura que s’apropi la seva data de llançament Norma Editorial comparteixi més informació.

En el passat Manga Barcelona l’editorial catalana ja tenia preparada aquesta llicència però com faltaven per tancar alguns serrells va haver de posposar l’anunci per més endavant. Finalment, sembla que tot ha arribat a bon port i aquest dijous s’ha pogut fer públic l’anunci que feia mesos que s’estava cuinant.

Go Nagai, un sospitós habitual del manga en català

Segurament Mazinger Z sigui un dels mangues més coneguts de l’autor japonès, però no és l’únic que s’ha arribat a publicar en català. Getter Robot, Cutie Honey, Dororon o Dynamic Heroes són alguns exemples d’altres obres de Go Nagai que també ens han arribat a la nostra llengua. De fet, és gracies a l’editorial Ooso Comics que podem gaudir d’un catàleg bastant ampli de l’autor i inventor del gènere “mecha”.