El ninja més gamberro de la Vila Oculta de la Fulla rebrà una edició Remix (3 en 1) aquest mes d’abril.

Planeta Cómic ha anunciat a través de les seves xarxes socials el mes de llançament de la nova versió del manga de Naruto en català. Aquesta edició, amb el sobrenom de Remix, es va anunciar en el passat saló del manga i constarà d’un total de 24 volums. L’editorial catalana publicarà el primer volum el dimecres 3 d’abril a un preu de 17,99€ i la seva periodicitat serà bimestral. [Actualitzat]

Juntament amb Naruto Remix 1 també es publicaran els mangues de Bola de Drac Z Forces Especials 3, My hero Academia 38, Detectiu Conan 16 i les novel·les gràfiques Adolf 1 i From Hell.

L’anunci del llançament de Naruto Remix, un dels grans shonen de la història creat per Masashi Kishimoto, coincideix amb l’emissió de Naruto amb doblatge català al SX3. Els fans del ninja amb nom d’ingredient de Ramen finalment podran gaudir-lo per partida doble. I el més important, en català.

El manga de Naruto ja fa temps que existeix en la nostra llengua. L’edició original consta de 72 volums i va començar-la a publicar la desapareguda Glenat. Planeta, posteriorment, va adquirir els drets de la totalitat de la sèrie i va continuar-la a partir del volum 54 i fins al final. Amb aquesta nova edició 3 en 1 el número de volums es veurà reduït a 24. Si ens fixem en la portada provisional que ha mostrat l’editorial fins ara, tot sembla indicar que Planeta agafarà com a model l’edició Remix que va sortir al Japó l’abril del 2015.