La sèrie de Naruto, que es va emetre en català pel canal SX3, ara també està disponible a la plataforma de Netflix.

Naruto disponible a través de Netflix

Les tres primeres temporades de la sèrie “Naruto” ja estan disponibles a través de la plataforma Netflix amb doblatge en català. Després del seu pas pel canal infantil SX3, el Naruto i els seus amics fan el salt a la gran N.

El Canal SX3 va emetre un total de 104 episodis dividits en 3 temporades, que ara ja es poden trobar també a Netflix. D’aquesta manera, tots aquells fans del famós ninja de la Vila oculta de Konoha que no van poder seguir el ritme del canal infantil, ara tenen una segona oportunitat de posar-se al dia amb la sèrie en català.

Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i gamberro i també pel seu terrible poder interior. En companyia de l’intens Sasuke i de l’enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges. Des de l’examen d’accés a Chunin fins al pelegrinatge amb l’ermità pervertit Jiraiya, passant pels enfrontaments amb les forces del shinobi renegat Orochimaru, acompanya Naruto a perseguir el seu somni en un camí ple d’aventures trepidants, aliats valerosos i enemics mortals amb habilitats extraordinàries, combats explosius, traïció i pèrdua…

Més Naruto en català!

La setmana pasada, la plataforma Animebox va afegir més capítols en català de la sèrie Naruto. Més concretament, de l’episodi 105 al 135, aconseguint així que ja es pugui veure la sisena temporada en català al complet. L’única pega és que dels episodis 53 al 101, per algun estrany motiu que es desconeix, el doblatge en català no està disponible.

Més anime en català a Netflix

Naruto no és l’única sèrie anime en català que es pot veure a través de Netflix. En els últims dos anys l’oferta ha millorat considerablement i en l’actualitat es poden veure altres sèries com Guardians de la Nit (1a temporada) o la pel·lícula de One Piece Film Red en català. Esperem que gràcies als doblatges que s’estan fent, l’oferta de sèries d’anime en català vagi augmentant a totes les plataformes.