La sèrie “Naruto“, un dels èxits de l’anime japonès, ja es pot veure en català a través del canal infantil SX3.

L’aposta del SX3 és Naruto en català

El canal Sx3 ha aconseguit finalment fer-se amb els drets del ninja més gamberro de la Vila de la Fulla. 21 anys després de la seva estrena al Japó la sèrie Naruto es podrà veure en català. Televisió de Catalunya ja pot dir amb la boca ben grossa que en algun moment dels seus 41 anys de vida ha emès “Els Tres Grans” de l’anime de la dècada dels 2000 en català: One Piece, Bleach i l’últim a arribar, Naruto.

La bomba del SX3 era Naruto

Al Saló del Manga passat, celebrat del 7 al 10 de desembre, Laia Servera, cap del departament d’infantils de TV3, va aprofitar l’ocasió per anunciar “la bomba” que feia dies promocionaven per xarxes socials. La sorpresa en qüestió era, ni més ni menys, que l’arribada de la sèrie “Naruto” al canal SX3. Per posar la mel als llavis a tots els fans de l’anime en català, el mateix dia 7 de desembre es va fer la preestrena del primer capítol de la sèrie.

Un any abans, Selecta Vision havia confirmat el doblatge en català de la sèrie i les pel·lícules per a oferir-les a la seva plataforma AnimeBox i afegir la pista d’àudio a les edicions físiques. Tanmateix, el canal SX3 s’ha vist beneficiat amb operació, ja que s’estalvia pagar pel doblatge.

Cada dia, de dilluns a divendres, s’estrena un nou capítol de Naruto a les 19:45 h pel SX3. El canal infantil s’ha fet amb els drets de la primera i segona temporada de la sèrie (104 episodis), que també es poden veure per la plataforma digital 3cat. El dia 12 de gener començaran a caducar els primers episodis de la sèrie, que deixaran d’estar disponibles a la web del Sx3 i a 3cat. A diferència d’altres sèries que només poden estar penjats durant 15 dies, els de Naruto ho estan el doble (30 dies).

Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i gamberro i també pel seu terrible poder interior. En companyia de l’intens Sasuke i de l’enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges. Des de l’examen d’accés a Chunin fins al pelegrinatge amb l’ermità pervertit Jiraiya, passant pels enfrontaments amb les forces del shinobi renegat Orochimaru, acompanya Naruto a perseguir el seu somni en un camí ple d’aventures trepidants, aliats valerosos i enemics mortals amb habilitats extraordinàries, combats explosius, traïció i pèrdua…