Ja disponible la primera temporada de Guardians de la Nit a la plataforma nordamericana de sèries i vídeos per internet.

Diumenge al matí ens vam llevar amb la notícia que Guardians de la nit, la sèrie d’èxit del canal SX3, va aparèixer a la plataforma d’streaming Netflix amb el doblatge en català. Els companys de Goita que fan ara, que es dediquen a rastrejar tot el contingut en català que es penja a les plataformes d’streaming, tant bon punt ho van detectar, van publicar-ho a xarxes socials.

La sèrie Guardians de la Nit es va començar a popularitzar a Catalunya gràcies a l’estrena de la pel·lícula Els Guardians de la Nit el Tren Infinit. La distribuïdora Selecta Visión va portar als cinemes un producte que fins aleshores no havia tingut mai doblatge en català. La seva aposta va ser tot un encert i dos anys més tard el canal SX3 va adquirir-ne els drets. El 10 d’octubre de 2023 el canal infantil va estrenar la primera temporada de la sèrie en català i la resta…ja és història.

La vida d’en Tanjirô, un jove i afable venedor de carbó, canvia de sobte el dia en què descobreix que un dimoni ha assassinat a la seva família. Malgrat que la seva germana Nezuko aconsegueix sobreviure a la massacre, ho fa convertida en una criatura demoníaca. Lluny de quedar-se de braços plegats, en Tanjirô decideix endur-se la seva germana a un viatge amb una doble finalitat: trobar una cura que la faci tornar a la seva forma original i venjar-se del dimoni culpable del seu infortuni.

Atrapats en un malson

Després de Sakura, la caçadora de cartes, la plataforma Netflix sorprèn a tothom afegint el doblatge en català de Guardians de la Nit, convertint-se així en la segona sèrie anime disponible en el nostre idioma. Això podria obrir la porta a què altres sèries com Haikyu o Black Clover, que han passat recentment pel canal infantil de TV3, puguin afegir el doblatge català a la plataforma.

Els fans catalans d’en Tanjiro i la Nezuko esperen ferventment que algú, qui sigui, anunciï el doblatge en català de la segona i tercera temporada. Malauradament, tot sembla indicar que s’hauran de resignar a continuar veient la primera temporada eternament com si es tractés d’un malson de l’Enmu. Si sou dels que no es poden esperar, recordeu que Norma Editorial està publicant el manga en català. Actualment, ja hi ha al mercat 14 volums disponibles i aquest mes de febrer sortirà el següent número.