La sèrie d’animació Wind Breaker estrena nou tràiler i desvetlla la seva data d’estrena al Japó, el 4 d’abril.

El manga de Wind Breaker tindrà versió anime

Wind Breaker, manga del qual podem llegir en català gràcies a Distrito Manga, compta amb un nou tràiler de més de 2 minuts de duració i assenyala el 4 d’abril com la data d’estrena. L’estudi Cloverworks, coneguts per treballar a Spy X Family, adaptarà la sèrie de Satoru Nii per televisió.

L’institut Fûrin s’ha guanyat la pitjor reputació d’entre tots els centres de la zona per tenir la mitjana més baixa i els alumnes més rebels. Haruka Sakura és un jove que acaba d’arribar a la ciutat i vol convertir-se en el més fort del barri per protegir a totes aquelles persones que li importen. No obstant això, per aconseguir el seu propòsit primer cal que s’uneixi a la Wind Breaker, també coneguda com a Bofûrin, que representa al seu institut i l’objectiu de la qual és defensar la ciutat de la resta de bandes i busca-raons. Però abans haurà d’estomacar al cap de la colla si vol guanyar-se el seu respecte!

L’opening de Wind Breaker es titula Zero Absoult (絶対零度) i estarà interpretat pel cantautor Natori mentre que l’ending es dirà Invencible (無敵) i l’interpretarà Young Kee.

Wind Breaker

Wind Breaker amb subtítols en català

LlunaPlena, fansub que es dedica a subtitular animes que no ens arriben en català de manera oficial, ha confirmat a través de les seves xarxes socials que s’encarregarà de traduir els capítols de la sèrie Wind Breaker en la nostra llengua. D’aquesta manera els aficionats a l’anime i el manga en català podrem gaudir per partida doble d’una sèrie que mou autèntiques passions al Japó. Aquest mes d’abril tots els seguidors de la banda buscabregues “Bofurin” tenim una cita a la plataforma de Fansbus.cat. El millor portal d’anime i manga de temporada en VOSC que existeix ara mateix.

Més Wind Breaker al juny!

L’editorial Distrito Manga ha actualitzat la seva web amb la fitxa tècnica del volum 8 de Wind Breaker. El 6 de juny és la data de sortida pel nou volum protagonitzat per Taiga Tsugeura. Cal recordar que la sèrie va passar de bimestral a trimestral a principis d’any. En l’actualitat podem trobar un total de 7 volums publicats en català. L’últim es va publicar el passat 7 de març.