La plataforma de Fansubs en català es reinventa amb un nou portal replet d’anime i manga i amb moltíssimes novetats!

Fansubs.cat ha anunciat avui a través de les seves xarxes socials l’estrena de la seva nova pàgina web. Amb aquesta remodelació esperen poder atraure nous usuaris fans del millor manganime subtitulat en català i fidelitzar els que ja tenen amb les noves funcionalitats.

Fansubs.cat és un projecte sorgit dels esforços conjunts dels principals fansubs en català. El nostre únic objectiu és potenciar el consum de contingut de l’Àsia Oriental en català, tot permetent-ne la visualització en línia, i creiem que aquest web és un dels camins per a arribar-hi. El web és un recull de tot el contingut publicat pels diferents fansubs en català.

A Fansubs.cat hi trobareu més de 500 animes i més de 200 mangues subtitulats en català. Hores i hores d’entreteniment amb clàssics com Bola de drac Súper o L’alquimista d’acer però també amb animes més recents com per exemple Chainsaw Man, Jujutsu Kaisen, Atac als titans, Spy x Family o Frieren. També hi trobarem més de 70.000 pàgines de manga, manhua i manhwa que cap editorial s’ha atrevit encara a publicar de manera oficial en català.

Amb les noves funcionalitats ja és possible registrar-se al web per poder fer un seguiment dels capítols que anem veient i rebre suggeriments de continguts similars. Tanmateix, s’han repensat les fitxes i les categories de la pàgina inicial per actualitzar-la als temps que corren. La web també estrena un nou lector de manga i el reproductor de vídeo té funcions noves. Per acabar-ho de rematar, la nova barra de cerca mostra altres opcions en el moment de buscar un contingut.

El funcionament de Fansubs.cat es basa en aquests tres principis:

1. Només contingut inexistent per vies oficials: En aquest portal sols trobaràs contingut que no ha estat llicenciat ni editat oficialment en català.
2. Suport a les publicacions oficials: Quan sabem que una obra s’editarà en català de manera oficial, la retirem immediatament del web per tal d’ajudar-ne la comercialització.
3. Zero rendiment econòmic: La nostra tasca és completament altruista i aquest web no té, ni tindrà mai, publicitat de cap mena. No en rebem cap rendiment econòmic.

Tot això és el resultat de la feina que han fet durant més de vint anys tots els fansubs i grups de voluntaris que de manera altruista han dedicat el seu temps a traduir les seves sèries preferides en català. A Fansubs.cat les trobareu totes recopilades i esperant a ser visualitzades.