Distrito Manga apujarà el preu de tots els seus mangues i l’edició en català de Wind Breaker serà un dels afectats.

El divendres 6 d’octubre ens aixecàvem amb una mala notícia pel sector del manga i la nostra cartera. Distrito Manga publicava a xarxes socials un comunicat en el qual deia que a partir de l’1 de gener del 2024 el preu de tots els seus volums s’incrementarà un euro més. El manga de Satoru Nii passarà a tenir un preu de 9,95 €, quan fins ara era de 8,95 €.

La periodicitat d’alguns dels seus títols també es veurà afectada, passant de bimestral a trimestral. Així que és molt probable que aquesta decisió també afecti al manga de Wind Breaker. Fins ara el manga es publicava cada dos mesos.

Si les notícies ja eren prou dolentes, hores més tard es va confirmar que la decisió també era de caràcter retroactiu. És a dir que, en el cas que ens preocupa, tots els volums de Wind Breaker ja publicats (de l’1 al 5) patiran aquest augment de preu a partir del 2024. Les persones que tinguessin pensat començar la col·lecció quan estigués acabada ara tenen un motiu de pes per comprar els 5 primers volums. Aquesta notícia coincideix la mateixa setamana que ha sortit el volum 5 de Wind Breaker en català.

L’institut Fûrin s’ha guanyat la pitjor reputació d’entre tots els centres de la zona per tenir la mitjana més baixa i els alumnes més rebels. Haruka Sakura és un jove que acaba d’arribar a la ciutat i vol convertir-se en el més fort del barri per protegir a totes aquelles persones que li importen. No obstant això, per aconseguir el seu propòsit primer cal que s’uneixi a la Wind Breaker, també coneguda com a Bofûrin, que representa al seu institut i l’objectiu de la qual és defensar la ciutat de la resta de bandes i busca-raons. Però abans haurà d’estomacar al cap de la colla si vol guanyar-se el seu respecte!

A la pàgina web oficial de Distrito Manga ja es pot veure reflectida aquesta pujada de preu amb el proper volum de la sèrie. El volum 6 de Wind Breaker estava previst per sortir el 5 de desembre, però és possible que s’endarrereixi un mes més si ja li han aplicat el canvi de preu.

Ara mateix, Wind Breaker és l’única sèrie del segell de manga del pingüí que s’edita en català. En el cas que Distrito Manga publiqués més llicències en català (esperem) caldrà tenir present que haurem de pagar 10 euros o més per ella.