El canal Sx3 estrenarà la segona temporada de la sèrie anime “Kuroko i el bàsquet” en català el proper 12 de juny.

La segona temporada de Kuroko i el bàsquet s’estrena al juny

L’usuari @Fabrebatalla18 ha confirmat a través de X que el canal SX3 estrenarà la segona temporada de “Kuroko i el Bàsquet” el 12 de juny. Els fans d’aquest spokon amb habilitats especials no hauran d’esperar gaire per continuar veient en Kuroko i en Kagami del Seirin enfrontar-se a jugadors més poderosos que ells.

La segona temporada compta amb un total de 25 episodis que segurament es podran veure a partir del mateix dimecres 12 de juny, com ja va passar amb la primera temporada. “Kuroko i el bàsquet” està disponible a la plataforma 3Cat fins a finals del 2026.

A l’Institut Seirin, dos estudiants de primer any acabats de reclutar demostren que no són jugadors de bàsquet corrents: Taigà Kagami, un prometedor jugador que torna dels Estats Units, i Tetsuya Kuroko, un estudiant aparentment ordinari la falta de presència del qual li permet passar desapercebut. Encara que Kuroko no és atlètic ni pot anotar cap punt, va ser membre de l’equip de bàsquet de Teikou, on jugava com el “sisè home fantasma”, que passava la pilota amb facilitat i assistia els seus companys. “Kuroko no Basket” segueix el periple dels jugadors de Seirin en el seu intent de convertir-se en el millor equip de l’escola secundària japonesa guanyant el campionat Interhigh. Per aconseguir el seu objectiu, han de creuar-se amb diversos equips poderosos, alguns dels quals tenen un dels cinc jugadors amb habilitats divines, als quals Kuroko i Taigà fan un pacte per derrotar.

La sèrie “Kuroko i el bàsquet” es va estrenar el passat 26 d’abril substituïnt “Naruto” a la programació del canal infantil de Televisió de Catalunya. El director de doblatge en català de la sèrie és en Cesc Martínez, a qui vam poder entrevistar la setmana de l’estrena. Actualment, a la web del SX3 es poden trobar els vint-i-cinc episodis de la primera temporada.

Els 12 primers capítols de la primera temporada de Kuroko i el bàsquet