Animebox estrenarà aquest mes de juny la sèrie Overlord amb doblatge en català a través de la seva plataforma.

Overlord temporada 1 i 2 pròximament a Animebox

El passat 31 de maig la plataforma Animebox va anunciar a través de les seves xarxes socials les novetats anime que estrenarà aquest mes de juny. A més de l’emissió cada dilluns d’un nou capítol de “Karekano” en català, de la llista en destaca la sèrie “Overlord” en català.

Overlord va nèixer com una sèrie de novel·les lleugeres japoneses escrites per Kugane Maruyama i il·lustrades per so-bin. La sèrie va rebre, per una banda, una adaptació al manga i per l’altra, una de l’anime a càrrec de l’estudi Madhouse, que consta de quatre temporades de tretze episodis cadascuna. Selecta Visión només té els drets de les dues primeres temporades de la sèrie.

El dijous 13 de juny s’estrenarà la primera temporada d’“Overlord” amb doblatge en català i una setmana més tard succeirà el mateix amb la segona. Totes dues temporades tenen 13 episodis per banda, que sumats faran un total de 26.

L’arribada del governant absolut. Corre l’any 2138. El joc en línia Yggdrasil, que un dia va ser extremadament popular, ara està a punt de posar fi al seu servei. Però quan arriba el moment, no només els jugadors no es desconnecten forçosament dels servidors, sinó que de sobte els personatges NPC es comencen a moure amb llibertat. A més, fora del gremi Ainz Ooal Gown s’estén un món alternatiu mai vist!

“Overlord” i “Assassination Classroom” van ser les dues sèries anime que Selecta Visión va anunciar que es doblarien en català durant el passat Saló del Manga.