La mítica sèrie Karekano està disponible a partir d’avui amb doblatge en català a la plataforma d’streaming de Selecta Visión.

Karekano disponible en català a Animebox

Animebox ha anunciat a través de les seves xarxes socials que la sèrie Karekano de l’incombustible Hideki Anno i el desaparegut estudi GAINAX ja es pot veure a través de la seva plataforma d’streaming especialitzada en anime. Cada dilluns es publicarà un nou capítol d’aquesta comèdia romàntica que es va emetre al Club Super 3 l’any 2002.

La sèrie consta de 26 capítols, cadascun d’ells amb una duració aproximada de 24 minuts. Si els càlculs no em fallen (sóc persona de lletres) tindrem Karekano fins al mes de Setembre.

El doblatge en català de Karekano va ser dirigit per Lourdes López amb traducció de Bàrbara Pesquer i va comptar amb veus tan potents com les de Marta Ullod, Claudi Domingo, Mark Ullod, Jaume Villanueva o la mateixa Lourdes López. Per redescobrir totes les veus que apareixen a la sèrie podeu consultar la web de Doblatge Anime en català.

Aquest mes, a part de Karekano, Joseé el tigre i els peixos i Promare, també arriba un altra anime en català. El dimecres 20 de març s’estrena, per primera vegada a Animebox, la sèrie Assassination Classroom amb doblatge en català.

karekano fons

Yukino Miyazawa solia ser l’estudiant més destacada per les seves notes, la seva predisposició per ajudar els altres i ser el centre de totes les mirades, tot i que en realitat es tracta d’una reina de les aparences a qui encanta ser adulada. Però amb la irrupció de Soichirou Arima, un nou company de classe que li ha pres el primer lloc al seu curs, el món de Yukino comença a trontollar. Què passarà quan el seu rival descobreixi com n’és de diferent en secret?

L’edició física de Karekano disponible el 27 de març

Els fans d’aquesta sèrie de finals dels 90 que vulguin tenir-la en format físic estan d’enhorabona. El próxim 27 de març Selecta Visión editarà en DVD i Blu-ray l’anime de Karekano. La sèrie comptarà amb 2 edicions, més una exclusiva WEB, que aniran des dels 39,99€ als 79,99€.

A la web de Selecta Visión ja es pot fer la pre-compra d’aquesta comèdia romàntica que molts nens i nenes van gaudir l’any 2002 al K3, canal dedicat al públic infantil i juvenil de Televisió de Catalunya.