El canal infantil SX3 estrenarà la sèrie esportiva “Kuroko i el bàsquet” en català a partir del dia 26 d’abril.

“Kuroko i el bàsquet”, la gran esmaixada que prepara el SX3

“Kuroko i el basquet” (Kuroko no Basket) serà la nova aposta del canal SX3 d’aquest mes d’abril. Així ho ha desvelat l’usuari @FabreBatalla18 a través de X (anteriorment conegut com a Twitter). Aquest spokon, que es va emetre al Japó entre els anys 2012 i 2015, substituïrà la sèrie Naruto un cop s’hagin emès els 104 capítols que TV3 va adquirir de l’acord amb Selecta Visión. Segons la programació del SX3, el primer episodi de “Kuroko i el bàsquet” s’emetrà el 26 d’abril i la sèrie es podrà veure de dimarts a divendres a les 19:45 hores de la tarda.

A falta de la confirmació oficial per part de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, L’SX3 emetrà els 75 episodis de “Kuroko i el basquet” en català i els 3 OVA’s que existeixen. Això serà possible gràcies a l’acord amb el que ha arribat la CCMA amb Arait Multimedia, que és qui té els drets de la llicència.

Kuroko i el basquet

La història gira al voltant de Kuroko Tetsuya, estudiant de primer any de l’institut Seirin, que s’incorpora a l’equip de bàsquet del nou institut. Kuroko, amb el seu nou company d’equip, Kagami Taiga, decideixen convertir l’equip de bàsquet de Seirin al millor del campionat.