La sèrie anime Assassination Classroom arriba en català el próxim 20 de març a la plataforma d’streaming AnimeBox.

Assassination Classroom aterra a AnimeBox en català

La plataforma Animebox ha anunciat a través de la xarxa social X totes les novetats que incorporarà aquest mes de març. Entre els títols que hi podem trobar destaca el nom d’Assassination Classroom. Tal i com ja va adelantar Selecta Visión en el passat Saló del Manga la sèrie incorporarà el doblatge en català. A partir del dimecres 20 de març podrem gaudir de les temporades 1 i 2 d’Assassination Classroom en català. La primera temporada consta de 22 episodis i la segona en té 25 (47 en total).

Assassination Classroom és una sèrie d’animació basada en un manga amb el mateix nom escrit i il·lustrat per Yusei Matsui. L’anime, que compta amb dues temporades, es va emetre per primera vegada al Japó l’any 2015 i va ser dirigit per Seiji Kishi de l’estudi Lerche.

Assassination Classroom

Assassination Classroom

El nostre món s’enfronta a la pitjor crisi de la història. Una criatura misteriosa i poderosa ha destruït el 70% de la massa lunar i amenaça de fer el mateix amb la Terra d’aquí a un any. Tot i això, ofereix una última oportunitat a la humanitat convertint-se en professor de la classe 3-E, la pitjor classe de la universitat Kunugigaoka, per ensenyar als seus alumnes tant assignatures normals com l’art de l’assassinat. Després de diversos intents fallits d’acabar amb ell, el govern ofereix una recompensa de 10.000 milions de iens a l’alumne que aconsegueixi assassinar l’estranya criatura. Però la tasca no serà fàcil, ja que el Professor Koro es pot moure a una velocitat de Mach 20, disposa de tentacles i a més és un esplèndid professor.

Overlord, el següent de la llista!

A més d’Assassination Classroom, SelectaVisión va confirmar el doblatge en català de la sèrie Overlord. La sèrie compta amb un total de quatre temporades i aquest any 2024 s’estrena la pel·lícula Overlord: The Holy Kingdom al Japó. De moment, es desconeix quan s’estrenarà la sèrie en català i quantes temporades es doblaran.

animemanga29

Corre l’any 2138. El joc en línia Yggdrasil, que un dia va ser extremadament popular, ara està a punt de tancar el seu servei. Però quan arriba el moment, no només els jugadors no es desconnecten forçosament dels servidors, sinó que de sobte els NPC’s es comencen a moure amb total llibertat.