Aquesta setmana comença el nou arc de One Piece en català conegut amb el nom de Thriller Bark al canal SX3.

Thriller Bark aborda el canal SX3!

El canal SX3 de Televisió de Catalunya estrena aquest dilluns els primers capítols de la saga Thriller Bark. Amb el capítol 334 que porta per nom “Entrem al mar dels fantasmes. L’esquelet misteriós que flota a la boira” es dona el tret de sortida a un dels arcs més fantasmagòrics de la saga de One Piece.

En aquesta nova saga els pirates del barret de palla arribaran a una illa anomenada Thriller Bark. Allà, un dels Set grans Guerrers del mar els robarà les seves ombres i hauran de recuperar-les abans no surti el sol. Aquest arc compta amb un total de 45 episodis.

El jove Monkey D. Ruffy, conegut també com “el noi de goma” per l’estranya capacitat que té d’estirar les extremitats, viu mil aventures per trobar el desitjat tresor de Gold Roger, el rei dels pirates. Però en les seves aventures en Ruffy no està sol, ja que té l’ajuda dels membres de la tripulació del seu vaixell que, com ell, també són força peculiars i estan disposats a lluitar contra els més malvats i a navegar pels oceans més perillosos per aconseguir el preuat botí.

Monsters, la preqüela de One Piece, que enllaça amb l’arc de Thriller Bark

El One-Shoot d’Eiichiro Oda, autor de One Piece, arriba amb subtítols en català a Fansbuscat gràcies a Yohoho Scanlation. La setmana passada es va publicar a Fansubscat l’anime Monsters: 103 emocions, drac guerrer volador, precuela de One Piece. Aquest one-shoot (història d’un sol capítol) va ser escrit per Eichiiro Oda l’any 1994 i ara Netflix ha volgut adaptar-ne el manga amb un curtmetratge de no més de vint-i-cinc minuts. Tot i l’exit que te la sèrie del barret de palla a casa nostra ha hagut de ser un fansub qui ens la porti amb subtítols en català. Queda molta feina per fer encara.

Ambientat 400 anys abans de les aventures d’en Ruffy i la tripulació del barret de palla, Monsters ens explica la història d’un espadatxí anomenat Ryuma que busca desesperadament un lloc on poder menjar després d’estar 5 dies caminant sense rumb.

El camí d’un samurai es creua amb el d’una jove camarera, a qui un drac va destruïr el seu pobla. Ell no vol ficar-se en un embolic però el destí li té reservat uns altres plans

L’estrena de Monsters: 103 emocions, drac guerrer volador coincideix amb l’arribada a l’SX3 de l’arc de Thriller Bark. I va que ni pintat, ja que one shoot i arc comparteixen un ou de pasqua que sorprendrà als neòfits de la sèrie i esbossarà un somriure als més fans.