Un repàs a totes les novetats manga en català que podrem trobar a les llibreries i botigues especialitzades aquest mes de maig.

Novetats manga en català de maig

La llista completa de mangues/còmics és la següent:

  • Atac als Titan 3 Edició Col·leccionista 
  • Cardcaptor Sakura 2
  • Chainsawman 15
  • Mazinger Z 3
  • Silverday, conte de Fades de Divendres de Plata 2
  • Haikyu 10
  • Bola de Drac Super Hero
  • Dragon Ball Heroes
  • Gyo (Novetat)
  • Ànima vertical (Novetat)

Norma Editorial

El divendres 3 de maig Norma Editorial publica el tercer volum d’Atac als titans, el segon de Sakura la caçadora de cartes, el quinzé volum de Chainsawman i el tercer i últim de Mazinger Z en català. Totes quatre novetats surten just la semana que se celebra el Saló del Cómic, que té lloc del 3 al 5 de maig a Fira Barcelona Montjuïc

Guardians de la Nit i Jujutsu Kaisen s’agafen un petit descans aquest mes i continuem sense notícies sobre els llançaments de Death Note 3 o Evangelion 5.

Ooso Comics

Silverday, conte de fades de Divendres de Plata 02 (Ginyoubi no Otogibanasashi 銀曜日のおとぎばなし) és el llançament que l’editorial Ooso Comics prepara per aquest mes de maig. És el segon volum del famós Shojooso, de l’autora Mutsumi Hagiiwa i traduït per Clara de las Heras. La pre-reserva acaba el dia 3 de maig, així és molt probable que duran el Saló del Cómic d’enguany es pugui aconseguir. Amb aquest tom ja publicat nomes en quedarà un més per tenir tota la col·lecció completa.

Planeta Cómic

Haikyu 10, Super Bola de Drac Heroes 3 i Bola de Drac Super Superhero són les novetats que Planeta Cómic prepara pel próxim dimecres 15 de maig. Un mes fluixet per la quantitat de títols amb els que l’editorial ens té acostumats.

ECC

L’editorial ECC estrena nova línia editorial en català amb el volum únic de GYO, del mestre del terror Junji Ito. Tot i que en un primer moment l’editorial va mencionar l’obra de BLACK PARADOX com un dels possibles títols per donar el tret de sortida a la línia de manga en catala sembla que finalment s’han decantat pel manga dels peixos amb cames robòtics.

 

Gyo en català

Símbol Editors

El primer manga de Símbol Editors veurà la llum a finals d’aquest mes, més concretament, el dia 29 de maig. El seu títol és Ànima Vertical The Big Wall (ビッグウォール), manga per adults (volum únic) de Kuhiniko Yokomizo i Yoji Kamata. L’edició en català serà rústica amb sobrecoberta, comptarà amb 240 pàgines de 15 x 21 cm i tindrà un preu de 20,00 €.

Ànima vertical

Ànima vertical