Fem un repàs de tots els mangues, còmics i llibres en català que arriben a les llibreries aquest mes de febrer de 2024.

Novetats manga en català de febrer

Aquest mes de febrer un total de 9 mangues es publiquen en català. A més de les novetats de Norma Editorial, Planeta Cómics i Panini hi hem de sumar la d’una nova editorial, l’Editorial Base amb el manga francès Radiant. Camuflat entre tots aquests llançaments de manga hi trobem el llibre Hearstopper, un fenomen global gràcies a la sèrie de Netflix.

Imatge dels mangues d'aquest febrer del 2024

La llista completa de mangues i llibres és la següent:

  • Evangelion 4
  • Guardians de la Nit 15
  • Jujutsu Kaisen 15
  • Radiant 1 i 2
  • Ranma ½ 2
  • Bola de Drac Z Saga del Superguerrer: Les Forces Especials d’en Ginew nº2 (de 6)
  • Bola de Drac Super Sèrie Vermella 311
  • Heartstopper 5
  • Berserk 5

Novetats Norma Editorial

Després d’un mes de gener tímid pel que fa a llançaments, aquest febrer Norma Editorial es posa les piles amb 3 sèries molt populars. El divendres 2 de febrer trobareu a les llibreries el quart volum d’Evangelion i els volums 15 de Guardians de la Nit i Jujutsu Kaisen.

Fa pocs dies, concretament el passat 25 de gener, l’editorial catalana va anunciar Mazinger Z.

Novetats Editorial Base

Radiant en català, prevista en un primer moment pel novembre del 2023, sortirà finalment el pròxim dimarts 13 de febrer. Així doncs, l’Editorial Base es convertirà en l’onzena editorial en publicar manga en català. Radiant és un manfra (còmic francès amb l’estil manga) creat per l’autor Tony Valiente. La sèrie continua oberta i amb divuit volums publicats.

Seth és un aspirant a bruixot de la regió de Pompo Hills. Com tots els bruixots, és un «infectat»: un dels pocs supervivents humans després d’haver entrat en contacte amb els nèmesis, unes criatures caigudes del cel que contaminen i exterminen tots els que toquen. La seva aparent immunitat li ha fet triar una via per la qual semblava qualificat: la de Caçador per combatre els nèmesis. Però a més a més, en Seth desitja embarcar-se en una missió que va més enllà de la simple cacera de monstres… Envoltat d’un bàndol de bruixots, recorre el món a la recerca del Radiant, el presumpte bressol dels monstres, sota l’ull terrible de la Inquisició…

Novetats Planeta Cómics

El dimecres 7 de febrer està previst que surtin totes les novetats de Planeta Cómics. Aquest febrer només tindrem 3 mangues en català. El manga més destacat és Ranma ½ 2, que torna a publicar-se després de 4 mesos. El primer volum, molt esperat en català, va sortir el 18 d’octubre de l’any passat. Acompanyant el noi prodigiós també arribaran el còmic 311 de la Sèrie Vermella de Bola de Drac Super i el volum 2 del manga anime de Bola de Drac Z Saga del Superguerrer: Les Forces Especials d’en Ginew.

Novetats Panini

L’última novetat ens arribarà a finals de mes, més concretament el 22 de febrer. Es tracta de Berserk volum 5, obra de Kentaro Miura publicada per Panini Manga. Es tracta d’una sèrie oberta de 20 volums amb una periodicitat bimestral.volum 5 de berserk