Un nou anime en català sobre viatges temporals aterra al canal SX3 durant el pont de desembre.

Una porta del temps s’ha obert a l’SX3

Steins;Gate” arribarà aquest desembre al canal POP-UP delSX3. En aquest espai digital exclusiu hi podrem veure les dues temporades de la sèrie en català. Aprofitant que se celebra el Manga Barcelona, el canal juvenil emetrà la sèrie del 5 al 10 de desembre a la nit, de 21:00h a 00h. Un cop s’emeti a través del canal digital exclusiu es podrà trobar a la web del SX3.

Així ho anunciava el perfil oficial del canal aquest dimecres per la tarda a les xarxes socials:

Hores abans, al matí, alguns usuaris com Fabrebatalla o loTxus ja havien avançat la notícia a Twitter. Només hem hagut d’esperar fins a la tarda per confirmar un secret a veus: Steins;Gate, la sèrie de viatges temporals tindrà doblatge en català i la podrem veure de manera gratuïta a través de la app de 3CAT.

Steins; Gate consta de dues temporades, la primera de 24 episodis i la segona, més coneguda com a Steins Gate 0, de 23. Però la cosa no acaba aquí. A més dels 47 capítols que conformen la sèrie també s’emetran els seus capítols especials anomenats OVAS. A través de la programació del SX3 que ha penjat l’usuari @FabreBatalla18 ja sabem que ens arribaran, com a mínim, dos d’ells: Poriomania egoista i La connexió perduda del pla fronterer.

Quan el jove Rintaro Okabe inventa un mòbil de microones capaç d’enviar correus electrònics al passat, el seu món canvia per sempre… literalment. Akihabara, estiu del 2010. Rintaro Okabe és un brillant estudiant universitari tant segur de si mateix com inconscient de la seva falta de maduresa. Okabe és el fundador de l’Institut de Recerca d’Artefactes del Futur, un laboratori on ell i dos amics desenvolupen diàriament tota mena d’invents. Entre ells hi ha un prototip de mòbil de microones amb el que accidentalment enviarà un e-mail al passat. Llevat per la incontrolable emoció d’haver creat l’invent del segle, torna a interferir amb el passat per simple curiositat. Com a conseqüència, una gran tragèdia que afecta el món sencer es desencadenarà davant seu. Així comença la batalla solitària de l’Okabe per evitar una tragèdia, però, serà capaç de sobreposar-se al destí?

Un pont de cine!

El canal SX3 tornarà a bombardejar als seus espectadors més menuts amb un reguitzell de pel·lícules anime aprofitant el pont de la constitució. Del 7 al 9 de desembre el canal infantil emetrà les pel·lícules Mary, la flor de bruixa (07/12/2023 09:30), Buscant la Màgica Doremi (07/12/2023 09:30), One Piece Estampida (07/12/2023 20:15), Digimon Adventure: Última Evolució Kizuna (08/12/2023 09:30) i Guardians de la Nit: El Tren Infinit (09/12/2023 20:02).

Més novetats anime…al Manga Barcelona?

I per si totes aquestes notícies no fossin suficients per engrescar al personal, també s’ha conegut que Laia Servera, cap del departament d’infantils de TV3, estarà present al Manga Barcelona. El dijous 7 de desembre de 14:30h a 15:00h a la Sala Manga Stream parlarà sobre l’SX3 i s’espera que allà faci algun anunci important sobre llicències futures que arribaran al canal.