L’última pel·lícula de Bola de Drac Super i la revisió de Bola de Drac Z “KAI” arribaran en format físic i amb doblatge català.

SUPER BONES NOTÍCIES

Selecta Visión editarà en format físic la pel·lícula Bola de Drac Super: Superheroi, el vint-i-unè llargmetratge de Bola de Drac. La distribuïdora ho va anunciar en el Selecta Visión Direct que es va celebrar el passat 20 de març al seu canal de Youtube. Després de la seva estrena als cinemes el 2 de setembre del 2022, ara ja fa gairebé 1 any i 7 mesos, els fans d’en Goku i companyia per fi podran tenir a les seves mans l’edició física de Bola de Drac Super: Superheroi.

Bola de Drac Super: SuperHeroi és l’únic doblatge en català que ha fet la plataforma Crunchyroll fins el moment. Ara, aquest doblatge s’incorporarà a la versió física que llançarà Selecta Visión. L’estudi TAKEMAKER va ser l’encarregat del doblatge sota la batuta del director Carles Nogueras i l’ajuda de Cesc Martínez a la direcció. El film recupera pràcticament totes les veus mítiques de la sèrie com per exemple Marc Zanni (Goku), Joan Sanz (Vegeta) o Roser Contreras (Bulma) i n’incorpora de noves com Ivan Priego (Hinata a Haikyu) en el paper del Dr. Hedo.

Bola de Drac Super Superheroi

En Son Goku va destruir en el seu moment a l’Exèrcit de la Cinta Vermella. Ara, certs individus han decidit continuar amb el seu llegat i han creat als androides definitius: Gamma 1 i Gamma 2. Aquests dos androides s’autoproclamen “superherois” i decideixen atacar a en Cor Petit i a en Son Gohan. Quin és l’objectiu del nou Exèrcit de la Cinta Vermella? Davant un perill imminent, arriba el moment del despertar del Superheroi!

BOLA DE DRAC Z KAI TAMBÉ AL SAC I BEN LLIGAT!

L’altre anunci important de Selecta Visión és el llançament en format físic de Bola de Drac Z KAI, la versió revisada de la sèrie original. A Catalunya es va estrenar, per primera vegada, el setembre del 2011 pel Canal 3XL. La sèrie tenia un total de 167 capítols separats en 6 sagues. Les dues últimes sagues, la del Monstre Buu i el monstre Buu original, no es van emetre en català fins al 2016.

Després que hagin passat més de 10 anys des de la seva primera emissió a Catalunya, Selecta Visión editarà en format físic i en català aquesta versió retallada de l’obra del ja desaparegut Akira Toriyama.

Bola de Drac Z KAI

Durant el directe, Selecta Visión també va mencionar que havia aconseguit els drets la pel·lícula BLOOD: L’ÚLTIM VAMPIR. Aquest film de l’estudi Production I.G. i dirigit per Hiroyuki Kitakubo es va doblar en català l’any 2005.

Blood: L’ultim vampir

Una nova raça de vampirs ha sorgit de la foscor. Estan entre nosaltres, aguaitant, assedegats de sang a la recerca de noves víctimes. Una guerra silenciosa entre vampirs i humans ha esclatat. Una organització secreta ha estat designada per netejar el món d’aquesta amenaça. Entre els seus millors agents hi ha una misteriosa noia anomenada Saya, el caràcter de la qual, fred i calculador, la converteixen en la millor caçadora de vampirs. Per tot això, ha estat escollida per dur a terme una perillosa missió: infiltrar-se en una base militar nord-americana ubicada al Japó i investigar si les misterioses morts ocorregudes recentment tenen relació amb els vampirs.

Es desconeix pel moment la data de sortida de totes aquestes noves llicències. S’espera que Selecta Visión doni més detalls en els próxims mesos.