L’editorial Símbol Editors ha anunciat el títol del primer manga que publicarà en català després que es filtrés abans per xarxes socials.

Ànima Vertical, el primer manga de SÍMBOL EDITORS

El passat 4 d’abril el perfil de Guia del Cómic a X es feia ressò d’un retall de revista on s’anunciava, per sorpresa, la publicació del primer manga de Símbol Editors. Ànima Vertical és el títol amb el qual l’editorial catalana vol donar el tret de sortida a la seva col·lecció de manga en català. La seva distribució està prevista per finals de maig.

Símbol Editors s’anima amb el manga

Ànima Vertical, originalment The Big Wall (ビッグウォール), és un manga per adults (volum únic) de Kuhiniko Yokomizo i il·lustrat per Yoji Kamata. L’edició en català serà rústica amb sobrecoberta, comptarà amb 240 pàgines de 15 x 21 cm i tindrà un preu de 20,00 €. La data de llançament està prevista pel pròxim 29 de maig i la traducció, segons ha confirmat Símbol Editors, anirà a càrrec de Daruma Serveis Lingüístics.

Ànima vertical

Ànima vertical

Yasushi Senju és un jove professor, pintor, guia de muntanya i alpinista de renom. Fa uns quants anys que s’entrena de valent per enfrontar-se a la cara oest del Mont Thor: una paret vertical de 1.250 metres situada a l’illa de Baffin, al Canadà. Era el somni que compartia amb el seu amic Fukuda, que va desaparèixer al seu costat als vessants de l’Everest. Des de les parets del Japó fins als gegants de l’Himàlaia, acompanyem en Senju a través de set històries on la vida i la mort es troben l’una amb l’altra; històries que ens permeten explorar els motius, sovint amagats, que empenyen els muntanyencs a aventurar-se als cims. Les ambicions i les emocions es barregen sense treva i la passió dicta les regles d’una pràctica on el compromís no admet cap concessió.

Sobre si hi ha possibilitats de tenir més títols nous aquest any 2024, l’editorial ha demanat calma i que “poc a poc” anirà donant més informació.