SOBRE NOSALTRES

QUÈ ÉS SAMFAINA VISUAL?

Què VOL DIR samfaina visual?

Samfaina Visual és un nom compost format per dues paraules: “Samfaina” i “Visual“. L’ús del mot Samfaina té dues raons de ser. La primera és que és un dels meus plats preferits i la segona és que englova diferents elements en un mateix sac. Com tot del que parlem s’ha de percebre a tavés dels ulls vam optar pel terme “Visual”. Lo d’utilitzar una màscara com a marca personal ja és una altra història…

Quina missió tenim?

Recuperar l’ús del català en l’oci i l’entreteniment. Normalitzar el fet de consumir productes com anime, manga o videojocs en català.

Si el teu dia a dia sempre és en català perque renunciar-hi quan fas allò que més t’agrada?

ENTRETENIMENT EN CATALà

Vaig nèixer durant l’epoca que l’anime en català començava a fer-se un lloc a la televisió de Catalunya. He crescut rodejat de grans animes: Bola de Drac, Dr. Slump, Fly, Musculman, Evangelion, Death Note, Sakura la caçadora de cartes…i ho fet escoltant les grans veus d’actors i actrius de doblatge en català que tenim.

La desaparició del 3XL va ser un cop molt dur pels otakus catalans i un moviment nefast de la CCMA, i ara, les noves generacions s’han acostumat a consumir l’anime en castellà o en versió original.

El meu objectiu és recuperar l’anime en català, a més d’informar de totes les novetats d’anime, manga i videojocs que vagin arribant en el nostra idioma!

on ens pots trobar?